Wie zijn wij

Lijnfijn.nl is opgericht om aan de behoefte te voorzien van andere mensen. Wij proberen u te voorzien van interessante informatie omtrent gezondheid, vitaliteit, energie en voeding van binnenuit. Wij proberen u hier te laten zien hoe u het beste rekening kunt houden met voeding.

Hoe kunt u het beste door de dag heen komen en met welk eten krijgt U het meeste energie. Het is belangrijk om in het achterhoofd te houden dat het lichaam zeer complex en uniek is. Er is geen lichaam hetzelfde. Let dus op bij het gebruik van voedingsschema's, voedingspatronen en andere tips en trucs die op het internet staan. Het internet is een rijke bron van informatie en er worden veel interessante weetjes weergeven. Maar niet alle informatie is concreet, juist of zelfs hulpzaam. Ga op uw gevoel af en niet zomaar op 'meningen' die andere geven. Vraag bij het drastisch aanpassen van uw dieet of voedingsspartoon van te voren uw huisarts of vosdingesexpert. U kunt bij het zomaar uitproberen van veranderingen, averechts momenten ervaren. Zo kunt u afslanken terwijl u wilt bijkomen of bijkomen terwijl u wilt afslanken. Het tegenovergestelde wat u wilt! Dat moet voorkomen worden.

Wij proberen u niet te zeggen wat u moet doen, maar wij proberen u te begeleiden bij het veranderen van eetgewoontes etc. Neem dus een kijk in de verschillende sectoren op onze website en laat u zelf verbazen door de rijke bron aan informatie over gezondheid, voeding en vitaliteit.