Gewichtsbeheersing en aankomen

Het blijft gek dat mensen willen bijkomen, want een groot deel van de bevolking wilt voornamelijk afvallen.  Toch is er een percentage in Nederland dat graag wilt bijkomen maar het moeilijk vindt

Aankomen

U zou zeggen, om aan te komen: hup neem een abonnement bij de friettent en de kilootjes vlieger eraan. Klopt... helaas is dit niet bepaald een gezonde manier om bij te komen en niemand zit te wachten op een té hoog cholesterol. Het is ook mogelijk om bij te komen met hulp van gezonde alledaagse voeding. Een vette hap hoeft nog niet eens onderdeel te zijn van een voedingsschema. Het beste is transvetten te ontwijken en dat begint bij het ontwijken van een hapje bij de friettent. Maar ook wij begrijpen dat op z'n tijd een lekkere vette hap heerlijk is. Ach, het moet wel leuk blijven.

Neem meer dan je verbruikt

Wil je aankomen, dan moet je meer calorieën innemen dan je verbruikt. Dit kan je doen door enorm veel vette voeding naar binnen te werken. Maar dan moet je er wel voor zorgen dat het gezonde vette zijn. Vette vis bijvoorbeeld, deze is zéér gezond en beschikt over gezonde vetten die niet schadelijk zijn. Een gezonde manier om een hoge calorie inname te realiseren is door complexe koolhydraten in te nemen. Dit zijn koolhydraten die in een selectief aantal broden voorkomen en op gezonde wijze uw calorie inname verhogen.

Weight Gainers gebruiken om bij te komen

Wilt u op gezonde manier bij komen maar vindt u het lastig om dit te doen met alledaagse voeding kunt u Weight Gainers overwegen. Dit zijn voedingssupplementen die niet ter vervanging zijn van uw alledaagse voeding maar die als suppletie gebruikt kunnen worden. Dit zijn poeders die u omtovert tot shake en uw calorie inname drastisch doen verhogen.