De juiste kleding

Kleren kopen met wat extra pondjes? Ook met een maatje meer kun je heel erg leuk en trendy voor de dag komen (tip: online kleren kopen via de shop van Uniq Kleding). Er zijn hierbij een aantal tips voor je kleren die je mee kunt nemen voor het samenstellen van een hele leuke en aantrekkelijke garderobe. Denk niet dat merkkleding niet voor jou zijn weggelegd. Volg gewoon jouw eigen persoonlijke figuur en kijk hoe jouw lichaam gebouwd is. Waar bevinden zich bijvoorbeeld je heupen ten op zichte van je schouders en op welke plaatsen kun jij camouflage gebruiken? Daarmee voorkom je fashion bloopers en kun je veel gemakkelijker ook met een maatje meer de juiste kleding dragen.

Het dragen van zwart

Het kopje betekent niet automatisch dat je je geheel in het zwart moet hullen, maar het aanschaffen van bijvoorbeeld een aantal zwarte kledingstukken die makkelijk te combineren zijn is zeker aan te raden. Voor de vrouwen is bijvoorbeeld een jurkje een heel mooi kledingstuk. Zwart tekent slank af en kan ook nog eens veel gedragen worden. De heren kunnen volstaan met een diep zwart overhemd en een zwarte jeans of pantalon.

Pas je kleding in jouw stijl

Een echte killer voor jouw garderobe is dat je een kledingstuk aanschaft of misschien wel meerdere kledingstukken die jouw persoonlijke stijl absoluut niet weergeven. Dat zou al helemaal jammer zijn, want als jij je er niet lekker in voelt, straal je dit ook uit. Dit voorkom je door kleding te kopen waarin jij je jezelf voelt. Stijl is voor altijd, mode is maar een aantal weken!

Koop geen te kleine kleding

Wat je vooral niet moet doen bij het kiezen van de juiste kleding is een maat kleiner kopen dan je echt aan kan. Bij een blouse of overhemd ziet dit er bijvoorbeeld uit alsof je eruit gaat barsten en ook bij broeken en rokken is het niet erg stijlvol. Een tip is om van een kledingstuk meerdere maten mee naar de paskamer te nemen. Zo kun je het verschil zelf ervaren.