Afslanken met koffie

Misschien heb jij er ook al ooit van gehoord, misschien ook niet. Met koffie kun je nu ook afslanken. De koffie die hiervoor gedronken wordt is niet de normale koffie van een merk uit de supermarkt, maar speciale afslankkoffie. Ook wel groene koffie genoemd. Deze drank wordt 15 minuten voor het ontbijt gedronken. Gedurende de dag heb je dankzij de verschillende aminozuren die in de koffie een voller gevoel. Deze zuren hebben ook een positief effect op je stofwisseling. Groene koffie is verkrijgbaar via de online koffie & theewinkels (tip: online koffie kopen via www.koffietheeplaza.nl, de premium online koffiewinkel).

Gezond voedingspatroon  

De afslankkoffie samen met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. In een gezond patroon is ook voldoende vocht opgenomen. Dankzij het vocht en voldoende vitaminen in combinatie met de vele antioxidanten die zich in de koffie bevinden kunnen alle giftige stoffen makkelijker uit het lichaam verwijderd worden. Een aantal uur per week bewegen bevordert de stofwisseling en werking van antioxidanten.

Regelen van lichaamsfuncties

Zoals bekend is normale koffie al goed voor een aantal lichaamsfuncties. Deze groene koffie heeft zelfs een nog positiever effect op een gebalanceerde bloeddruk en gunstige invloed op het immuunsysteem. De ongebrande koffiebonen zorgen ervoor dat het lichaam minder suikers opneemt en de suikers die je wel opneemt worden sneller in energie omgezet. Vet wordt ook omgezet in energie voor de spieren. Hierbij moet je je wel houden aan de dagelijkse dosis lichaamsbeweging.

Gebruik van afslankkoffie

Denk eraan dat afslankkoffie geen vervanger is voor vocht of een maaltijd. Je gebruikt het erbij. Voor het gebruiken van afslankkoffie op een goede manier kun je de volgende aandachtspunten met betrekking tot voeding in acht nemen. Je moet minstens 1,5 liter water drinken en altijd ontbijten. Doe niet extra hard je best af te vallen. Te snel afvallen is niet goed voor je gewicht op de lange termijn. Tussendoortjes mag je eten. Probeer eens een ander stuk fruit bijvoorbeeld. Bij het eten van een maaltijd zijn kleine porties makkelijker te verteren voor het lichaam.